Close
Type at least 1 character to search
Back to top
SOCIAL MEDIA ADVERTISING · COMUNICACIÓ · MARKETING DIGITAL MANRESA SOCIAL MEDIA ADVERTISING · COMUNICACIÓ · MARKETING DIGITAL MANRESA

Marketing digital Manresa

Som un estudi de marketing digital a Manresa. Creem estratègies per la captació i fidelització de clients mitjançant el canal online.

El Marketing Digital és un conjunt d’accions i estratègies online orientades a complir objectius empresarials.
Les campanyes s’adapten a cada públic i als objectius d’empresa utilitzant diverses plataformes: LinkedIn ens aporta la possibilitat de segmentar els clients potencials per activitats empresarials, Instagram ens permet segmentar per edats, zones geogràfiques i estils de vida del consumidor i amb Google Ads podem captar l’interès en termes de cerca a buscadors i per àrees determinades.

Creem campanyes de marketing digital efectives, combinant l’anàlisi, la promoció i la creativitat.
Analitzem els objectius, el mercat i la situació actual i dissenyem una estratègia de comunicació i promoció personalitzada i orientada a les diferents necessitats de la teva marca: posicionar i crear consciència de marca, presentar un producte, crear trànsit a una pàgina web, contactar amb el teu públic objectiu, etc.
Arquitectura de marca

Ordenem, conceptualitzem i replantegem, si és necessari, el mapa de productes o serveis de cada marca. Sovint una visió externa a la marca ajuda a endreçar els conceptes amb l’objectiu de comunicar d’una manera més directe.

 

Estratègia promocional

Dissenyem una estratègia de marketing promocional que determinarà quins són els objectius a complir, els canals òptims per on comunicar i les accions que es portaran a terme per assolir els objectius.

Assessorament en marketing

Assessorem i acompanyem a l’empresa en totes les decisions de marketing promocional, basant-nos en la nostra formació, en dades objectives i en els resultats obtinguts.

MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL · MARKETING DIGITAL ·